O nama

Poduzeće MPM

Poduzeće MPM d.o.o. osnovano 1998. godine u Varešu s osnovnom djelatnošću proizvodnje pekarskih proizvoda.

Od samog početka, poduzeće se širilo u skladu s potrebama potrošača, uz nadogradnju modernom tehnologijom i podršku kvalificiranih djelatnika. Danas je izraslo u suvremeno organiziran proizvodno-prodajni sustav koji udovoljava svim zahtjevima i potrebama tržišta i u kojem svakodnevno radi preko 60 zaposlenih.

Poduzeće MPM d.o.o. posluje kroz jedan suvremeni proizvodni kompleks koji zauzima preko 1000 četvornih metara, i koji udovoljava najvišim tehnološkim standardima te jednu manju pekaru i pet trgovine mješovite robe.

Proizvodi se na tržište plasiraju putem naših poslovnih partnera širom BiH, tako pekarske proizvode možete naći u Sarajevu, Podlugovima, Visokom, Ilijašu, Brezi, Zenici i Kaknju u trgovačkim lancima Konzum, Bingo, Hoše komerc, Amko komerc, Best, Penny, Block i mnogi drugi. ukusne kolače širom naše BiH.

Izuzetan trud pridajemo izboru sirovina, inovaciji tehnoloških postupaka pri izradi proizvoda, ali i besprijekornom održavanju sredstava za rad koja prolaze zahtjevne kriterije zdravstvene ispravnosti pri proizvodnji te naposljetku redovito ulažemo u modernizaciju transportnih sredstava.


U ponudi imamo preko 30 vrsta kruha, 30 vrsta peciva, i 50-tak vrsta kolača i torti te se konstantno prilagođavamo željama kupaca ne bi li na taj način uljepšali njihovu svakodnevnicu i posebne trenutke.

Možemo se pohvaliti i našim trgovinama mješovite robe, koje svojim asortimanom i ljubaznim djelatnicima svakodnevno olakšavaju kupnju naših sugrađana.

Zahvaljujući konstantnoj želji za usavršavanjem, redoviti smo sudionici sajmova i seminara diljem Njemačke, Italije, Austrije i Hrvatske te dobitnici brojnih priznanja za kvalitetu pekarskih proizvoda od strane Backaldrina i Ireks Arome.

Poduzeće MPM d.o.o. sudjeluje i u brojnim infrastrukturnim, humanitarnim i sportskim akcijama, čime pokazuje opredijeljenost za razvoj svoga mjesta i podršku građanima kada im je ona najpotrebnija.

U narednom razdoblju planiramo proširenje pekarskih, slastičarskih i konditorskih proizvoda u cilju što boljeg udovoljavanja suvremenom tržištu. Također je planirano podizanje kvalitete proizvoda, koji će udovoljavati europskim standardima, tako da ćemo u narednoj godini primijeniti suvremeni sustav higijenski ispravnih proizvoda zasnovan na HACCP principima (Hazard Analysis and Critical Control Point).

Upoznajte naš tim

 • Milomir Marošević

  Direktor pouzeća

 • Ime Prezime

  ...radno mjesto...

 • Ime Prezime

  ...radno mjesto...

 • Ime Prezime

  ...radno mjesto...

 • Ime Prezime

  ...radno mjesto...

Brzi kontakt

Pekara MPM d.o.o. Vareš